Szent Ágota

sz-2020

Beszámoló az EFOP-2.1.1-16-2016-00003 projektről

Hajós

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató „A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató  egyes épületeinek korszerűsítése és kapacitásbővítés megvalósítása” EFOP-2.1.1-16-2016-00003 azonosítószámú projekt keretében került felújításra és korszerűvé tételre a Hajós városában található épület. A hőszigetelés újítása, és a nyílászárok rekonstrukciója hozzájárult az épület hatékonyabb energia felhasználásához, és a hosszú távon a fenntartási költségek mérsékeltéhez. Miközben konyha és az illemhelyek felújítása, és létfontosságú eszközökkel való felszerelése az élhetőbb közeg kialakítását segítette elő. A kerthelyiség széleskörű felújítása továbbá kiterjedt az udvar füvesítésére és testmozgás segítő, egészséges életmódot előirányozó torna eszközök beszerzésére és telepítésre. A beruházás teljes értéke: 31.000.000 Ft.

Baja

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató felújítást végzett a Baján található épületben. A rekonstrukcióra az EFOP-2.1.1-16-2016-00003 A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató  egyes épületeinek korszerűsítése és kapacitásbővítés megvalósítása” pályázati konstrukcióban került sor. Az épület megvásárlása és a felújítás 48.008.500 Ft értékű volt. A felújítás során eszközbeszerzés ment végbe, amely során komfortérzet növeléséhez szükséges bútorok és háztartási berendezések kerültek beszerzésre. Az eszközbeszerzés során kiemelten az energetikai szempontból első osztályú termékek megvásárlását végeztük el.  Esztétikai felújítás alatt az épület tisztasági festése, és az udvar térburkolattal való ellátása valósult meg. Az épület hőszigetelése és energetikai felújítása is megvalósult, amely kiterjedt a tető és a homlokzat szigetelésére, illetve napelem és napkollektor rendszerek beépítésére.

Kecskemét

Kecskeméten felújításra került épületünk. Az újjáépítés a rekonstrukció a következőket foglalta magában: az épület tetőszerkezetének felújítása, fűtés korszerűsítése és hőszigetelés beépítése, víz és szennyvízhálózat cseréje és rekonstrukciója, valamint elektromos hálózat korszerűsítése. Az elvégzett felújítások, ezáltal hozzájárultak az épület hőszigetelésének javításához, amellyel a fűtési energia megtakarítását támogatta. Az elektromos elosztók cseréje az épület energetikai fejlesztését segítette elő, miközben a külső és a belső víz- és szennyvízhálózat hiányosságainak pótlása a kellemesebb életkörülményeket biztosít. A babakocsi és gyermekruha tároló pedig az épület család-barátabbá tételéhez járul hozzá.  A felújításra a „A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató  egyes épületeinek korszerűsítése és kapacitásbővítés megvalósítása” EFOP-2.1.1-16-2016-00003 azonosítószámú projekt keretében került sort, 36.379.000 Ft értékben.

Szeged

„A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató egyes épületeinek korszerűsítése és kapacitásbővítés megvalósítása” EFOP-2.1.1-16-2016-00003 azonosítószámú projekt keretében 23.500.000 Ft értékben épület felújításra került sor Szegeden. A korszerűsítés során az elektromos hálózat bővítése valósult meg a jobb energetikai felhasználás érdekében. Az épület komfortosabbá tételéhez pedig a vizesblokk felújításával járultunk hozzá. Megvalósult még az épület infokommunikációs akadálymentesítése.  Továbbá az épület festése és eszközbeszerzés a belső terek esztétikusabbá és élhetőbbé válásához járult hozzá. Az udvaron pedig kültéri torna és játékeszközök kerültek elhelyezésre, az egészségesebb életmód és a családi értékek ápolását segítik elő.

Bácsalmás

Bácsalmáson A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató „A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató egyes épületeinek korszerűsítése és kapacitásbővítés megvalósítása” EFOP-2.1.1-16-2016-00003 azonosítószámú projekttámogatással valósult meg épület felújítás. Az épület felújítás alatt a hő- és vízszigetelése, külső nyílászárók cseréje került sor, amely az épület energetikai korszerűsítését végezte el. A fűtési rendszer korszerűsítését kazánok, radiátorok, szelepek cseréje, fűtési vezetékhálózatok tisztításával valósítottuk meg.  A konyhabútor cseréje és a belső vizes blokkok teljes felújítása hozzájárult komfortosabb életmód kialakításához. A teljes festés elősegítette az épület belső megújulását is. Miközben az udvaron többcélú sportpálya került kialakítása. A korszerűsítés összértéke 97.170.956 Ft.